• Sko

Coop crew

Coop Crew er Rebild Ungdomsskoles tilbud til unge, der har brug for hjælp til at finde et fritidsjob. Projektet gennemføres i samarbejde med Mariagerfjord Ungdomsskole og starter i efteråret 2020.

 

Det er et træningsforløb, hvor unge, gennem undervisning og praktiske øvelser i en fakta-butik, opnår kompetencer indenfor detail-branchen. Forløbet består af seks træningsmoduler af 4 timers varighed, som gennemføres over seks uger. Hos Rebild Ungdomsskole vil træningen foregå i Fakta i Terndrup og Hadsund.

 

Der afvikles to Coop Crew forløb årligt – ét om efteråret og ét om foråret med 16 deltagere på hvert hold. Hos Rebild Ungdomsskole vil deltagerne rekrutteres blandt unge i 9. og 10. kl. samt unge der allerede er færdige med grundskolen, og der af forskellige årsager kan have brug for hjælp til at finde et fritidsjob.

 

Når de unge har gennemført forløbet, får de et diplom, som de kan bruge til at søge fritidsjob inden for supermarkedskæder eller andre steder. I jobsøgningsprocessen kan de få hjælp og støtte fra Rebild Ungdomsskole. 

 

Læs mere på www.coopcrew.dk eller kontakt Trine Buus-Pedersen på trbp@rebild.dk  eller 4114 8372.

 

Coop Crew er et nationalt samarbejde mellem ungdomsskoler, Ungdomsskoleforeningen og Fakta. Projektet er støttet af den A. P. Møllerske Støttefond.

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp