• 07/04-2021

Delvis genåbning

Vi er så heldige, at vi må åbne lidt mere op for vores aktiviteter i ungdomsskolen. Det betyder, at vores ungecentre og satellitter kan åbne op for jer klassevist og den uge, I er i skole. Det betyder, at du ikke kan bruge centret, som du plejer men på bestemte tidspunkter for netop din klasse. Hvis du vil vide mere om, hvornår og hvordan du kan bruge vores ungecentre, så tjek den lokale instagram eller kontakt centerkoordinatoren, det sted, du kommer! Vi kan indtil videre ikke afvikle knallertundervisning, men vi forventer - og håber på - opstart af køreskolen medio maj.

• 23/03-2021

Info-møde Læringslokomotivet

Er du inviteret til Info-møde om Læringslokomotivet? Mødet er på Google Meet onsdag den 7/4-2021 kl. 19-20.30, og linket kan du kopiere her: https://meet.google.com/fca-bsam-euz?authuser=0

• 29/01-2021

Nedlukning og nødtilbud

Rebild Kommune er som landets øvrige nedlukket. Det medfører, at aktiviteter i Rebild Ungdomsskole med fysisk fremmøde er aflyst i perioden (undtaget er Basic Skills). Der etableres ligeledes et nødtilbud for unge, der har et særligt behov, klik på overskriften for at læse mere!