• Sko

MITrack

Vil du tilbage på sporet og finde veje til din fremtid?

MITrack var et samarbejde mellem Ungeenheden i Rebild Kommune og Rebild Ungdomsskole for unge 18-30 årige på uddannelseshjælp. Projektet forløb over to gange 20 uger i 2015, hvor i alt 30 unge var igennem forløbet. MITrack var finansieret af fondsmidler fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og var bevilliget til et års metodeudvikling af alternativ brobygning.

 

MITrack blev tilrettelagt som et afklarings- og udviklingsforløb, der havde til formål at styrke unges kendskab til sig selv og ruste dem til at tackle fremtidige udfordringer og valg. Vi arbejdede bl.a. med:

 

  • Personlig udvikling, MILIFE
  • Digitale fællesskaber
  • Fysisk aktivitet og nye måder at være sammen på
  • Kunstneriske indspark og alternative frirum

 

Men vi havde også fokus på:

Fællesskabet med andre unge, hvorfor mange af de aktiviteter, de unge kom til at lave, var sammen med andre. Der var dog også aktiviteter, som kun var relevante for den enkelte eller en mindre gruppe, derfor tilrettelagde vi forløbet, så det passede til den unges behov! 

 

Du kan læse mere om MITrack her

 

Evaluering 

Vores erfaringer med MITrack kan I læse mere om i vores interne evaluering, der tager udgangspunkt i de metodiske overvejelser, der ligger bag forløbet, se her.

 

Nysgerrig?

Vi havde et forrygende år, og er I nysgerrig efter, hvordan vi har arbejdet, så tag gerne kontakt til Projektleder på MITrack, Trine Buus-Pedersen, 4114 8372 // trbp@rebild.dk

 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp