• Sko

Valgfag på tværs

 

I perioden august 2016 og indtil sommer 2020 har vi afviklet valgfag for elever i udskolingen (7.-9.kl.) på Skørping,- Karensminde- eller Bavnebakkeskolen. Eleverne har kunnet tilmelde sig til en række fælles tværgående valgfag. Fagene  har fungeret som et supplement til de lokale valgfag, der afvikles på skolerne som vanligt. 

De fælles valgfag har været afviklet i et samarbejde mellem de deltagende skoler, Rebild Kulturskole, Støvring Gymnasium og Rebild Ungdomsskole. Det betyder, at eleverne har fået mulighed for at vælge fag, som foregår andre steder end på deres egen folkeskole og med deltagelse af elever andre skoler. 

Målet har været at give eleverne mulighed for at dyrke en særlig faglig interesse, møde nye venner og præsentere eleverne for alternative undervisere i andre læringsmiljøer. Klik på billedet til højre for at tjekke de sidste valgfagskatalog ud.

 


Praesentation1

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp