• Sko

Fordybelse og studiemiljø

Mad & Fællesskab // UC Syd
Lav mad og spis sammen på alle åbningsdage. Vi ser det at spise sammen, som en vigtig del af et forpligtende fællesskab, og så er det super hyggeligt. Kom og vær med :-)

Tid: Alle åbningsdage

Sted: UC Syd, Nørager
Pris: 200 kr. fra september til december

 

Kliken // Kom med i fællesskabet

Har du brug for et skub? Et skub til at møde nye mennesker, prøve nye aktiviteter og lære mere om både dig selv og andre? Så er Kliken noget for dig! Vi kunne også kalde det madklubben, hyggeklubben, samtaleklubben eller oplevelsesklubben, men vi synes altså, at Kliken lyder sejere. Vi kommer til at mødes mandag eller onsdag, ca. 1 gang om måneden. Vi laver mad sammen hver gang og sætter spot på forskellige temaer.

Målet er, at vi sammen skaber et fællesskab på tværs af alder, interesser og køn, bl.a. ved at prøve forskellige utraditionelle fritidsinteresser og de ting, der optager jer. Det vigtigste er, at vi gør det sammen og hjælper hinanden med at få nogle gode og sjove oplevelser.

 

Sted: UC Nord, Støvring

Interesseret: Kontakt Kristine 4073 1995.

 

Fredagscafé // UC Syd

Én gang om måneden åbner vi om fredagen og fejrer weekendens komme. Kig ned i caféen, hvor vi hygger med lidt godt til ganen og åbner i baren og biografen. Du kan være med til at sætte præg på fredags-caféerne, så frem med ideerne. 

 

Tid: Hold øje med dato på facebook eller kontakt Rasmus

Sted: UC Syd, Nørager 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp