• Sko

Kultur, demokrati og indflydelse

Smag på kulturen // UC Syd

Få nye ”smagsoplevelser” du ikke forestillede dig var noget for dig! Hver måned har du mulighed for at få en på opleveren, fx en tur i teater, anderledes mad eller bare fornøjelsen af at bryde grænser. Lad os udforske sammen!

 

R:UD goes global // Marokko

Vil du hjælpe marokkanske unge med at arbejde med ungeinvolvering? R:UD er Rebild Ungdomsskoles internationale task force, der i foråret drager til Marokko for at uddanne unge i aktivt medborgerskab, ung til ung formidling og mentorring. 

 

Interesseret? Kontakt Trine // trbp@rebild.dk // 4114 8372

Læs mere om R:UD her

 

Rebild Ungeråd

RU vil være i front på det ungdomspolitiske felt, derfor satser vi stort på Rebild Ungeråd, hvor vi arbejder med demokrati, medbestemmelse og indflydelse. 

Rebild Ungeråd består af unge fra hele kommunen. Vi holder et månedligt møde, og vi har stort fokus på det sociale samvær, såvel som at ungerådet er et sted, hvor alle kan være med. I Ungerådet sætter vi fokus på, hvordan de unges stemme bliver hørt og inddraget i beslutninger, som har betydning for unges vilkår i kommunen. Det er ikke vigtigt, om du kan kende forskel på de politiske partier, men hvis du har lyst til at diskutere forholdene for kommunens unge, eller måske du har en god idé til initiativer, der forbedrer tilbud til unge – så vil vi meget gerne hjælpe med at gøre disse til virkelighed. I Ungerådet samarbejder vi med Rebild Kommunes forvaltning, ungdomsskolen, politiske udvalg, skoler og andre aktører i unges liv. Ungerådet deltager derfor også i spændende møder og arrangementer.

 

Interesseret? Kontakt Jonathan M. Bentholm // 4177 6127 eller Rasmus Rask // 4073 1598.

Læs mere om Ungerådet her eller på vores facebook

          


        Web Fotos Kultur Demokrati

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp