• Sko

Ungecenter Nord

Særlige forhold på baggrund af Covid-19:

Ungecentrene har været nedlukket, men genåbner fra mandag d. 18/5. Dog kan åbningstider og åbningstider variere fra nedenstående. Så tjek dit lokale ungecenters instagram for at se, hvordan aktiviteterne afvikles og hvornår! 

 

Velkommen til Ungecenter Nord

I Ungecenter Nord har vi hver tirsdag og fredag åbent for alle unge fra 7. klasse og op. Der er dømt cafehygge og samvær! I kan tæske hinanden i FIFA, brætspil eller noget helt tredje. Er I typerne, der elsker at give den gas i køkkenet, så kom og indtag forklædet. Måske I er mere til hyggesnak i sofaen med en varm kop te, eller vil bruge lidt tid på de sidste lektier, så er der også plads til jer!

 

I kan låne en nøgle...

Helt gratis kan I låne Ungecenter Nord til et arrangement, et gruppearbejde, et møde eller hvad I ellers går og engagerer jer i. Vi har også et musiklokale med udstyr til elektronisk musik. Ønsker I at låne Ungecenter Nord...? Ring eller skriv til Kristine 4073 1995 // krth@rebild.dk for at aftale nærmere. Hvis I låner ungecenteret, udfyldes følgende formular.

 

NYHED i Nord #skatefaciliteter i Støvring

Er du til skateboard eller løbehjul? Så kan 'hallen' på Mølledamsvej i Støvring være stedet for dig! Du skal selv medbringe dit eget udstyr, dog har vi hjelme til udlån. Vi anbefaler på det kraftigste at benytte sikkerhedsudstyr.

 

Alt det kedelige, men også meget vigtige:

  • Forsikring: Al aktivitet i og omkring 'hallen' er på eget ansvar. Hallen eller ungdomsskolen har ikke en forsikring, som dækker brugerne. Vi henviser til egen familieforsikring. 
  • Rygning: Der må ikke ryges i hallen eller på hallens område. 
  • Alkohol og stoffer: Der må ikke indtages alkohol eller stoffer i forbindelse med aktivitet i hallen, som det også gælder i ungdomsskolens aktiviteter generelt.
  • Overtrædelse er bortvisningsgrund!

 

Ungecenter Nord er ikke kun i Støvring 

To gange om ugen åbner vi i Satelitten i Suldrup til hygge, mad, spil, og hvad vi ellers kommer på. Kom og join us i kælderen under Suldrup Skole.

 

Din idé...

Har du gode ideer til noget, du synes, vi skal sætte i søen? Tag fat i Kristine på telefon 4073 1995 og vær med til at realisere jeres projekt.

 

#Wearesocial

Følg med i vores aktiviteter på facebook, instagram og snap (runord9530)

 

Du finder os fysisk her:

Ungecenter Nord / 13C, Grangårdsvej 13c, 9530 Støvring

Satellit Nord, Hjedsbækvej 289, 9541 Suldrup

'Hallen' / Mølledamsvej, 9530 Støvring

 

Åbningstider: 

Ungecenter Nord

Mandag kl. 19.00-22.00 (Vi er primært i 'hallen')

Tirsdag kl. 14.00-21.30

Fredag kl. 19.00-23.30

 

Satellit Nord

Onsdag kl. 18.30-21.30

Torsdag kl. 18.30-21.30  

 

Kontakt:

Kristine Thillemann krth@rebild.dk // 4073 1995

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp